Trouwbeurs Dordrecht

Neem deel aan de Trouwbeurs Dordrecht

En vergroot uw kansen bij honderden aanstaande bruidsparen

Al meer dan 3 jaar is de Trouwbeurs Dordrecht een belangrijke schakel in het proces naar de zoektocht voor de perfecte dag. In een ongedwongen sfeer ontvangen wij honderden bruidsparen op onze beurs.

Trouwbeurs Dordrecht is uitgegroeid naar een interessante mogelijkheid voor u als trouwbranche ondernernemer, om onder de aandacht te komen bij bruidsparen uit de regio Dordrecht e.o.
De toegevoegde waarde van uw aanwezigheid als exposant op onze trouwbeurs, is heel interessant voor u. Wij bieden u de kans om uw bedrijf te presenteren.
Daarnaast staat u het hele jaar met uw advertorial als trouwspecialist op onze website.

Mis de voordelen van het rechtstreekse contact met uw doelgroep niet en vraag vandaag nog het inschrijfformulier aan!


Noteer de datum alvast!
Entree: gratis!!

Bezoek Trouwbeurs Dordrecht en creëer je persoonlijke droombruiloft

Datum: 21 januari 2018
Locatie: Art & Dining
Tjd: van 12.00 - 17.00 uur

 

Art & Dining
Museumstraat 38

3311 XP DORDRECHT

Auto / Parkeren 
Parkeren in de directe omgeving van Art & Dining in P1 Parking Drievriendenhof / Dordrecht Centre op de Korte Kolfstraat 235. Volg de borden richting Centrum en vervolgens P1 Parking Drievriendenhof. Het museum bevindt zich op 2 minuten (200 meter) lopen. De P1 Parking is 24 uur per dag geopend. Alternatieven zijn Parkeergarage Achterom (adres: Achterom 125, Dordrecht) en Parkeergarage Veemarkt (adres: Van Godewijckstraat 11, Dordrecht), ook deze zijn 24 uur per dag geopend.

Openbaar vervoer
Art & Dining ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van treinstation Dordrecht Centraal. Met de bus kunt u uitstappen bij halte ‘Centrum’. Hier stoppen alle lijnen, behalve lijn 1. Deze halte ligt op 5 minuten loopafstand.

Ingang
De ingang van Art & Dining vindt u via de grote groene deuren aan de Museumstraat 38.