Erica Events

Trouwen in Dordrecht is een onderdeel van Erica Events.
 

Erica Events is een Dordtse onderneming gespecialiseerd in de organisatie van evenementen in Dordrecht. Wij werken samen met personen, bedrijven, organisaties en locaties die grote betrokkenheid met Dordrecht hebben.

Er zijn tal van mogelijkheden om jouw evenement tot een succes te maken. De sky is the limit. Bij ons is bijna alles mogelijk. Wij regelen het voor je!

 

Voor iedereen
Erica Events organiseert zowel je privé als zakelijk evenement. Wij adviseren en organiseren. Het maakt niet uit of je een groot of klein event wilt organiseren. Of je nu een groot of klein budget hebt. Al onze klanten zijn even belangrijk.

Afspraak
Bent je op zoek naar mensen die alles tot in de puntjes kunnen regelen? Mensen die vooruit denken? Ja? Laten we dan samen eens een kop koffie drinken en kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Wat kan Erica Events zoal voor u organiseren


Wij organiseren zowel uw privé- als uw zakelijk event. Denkt u hierbij aan een verjaardag, vrijgezellenfeest, receptie, bruiloft, workshop, bedrijfsuitje, personeelsfeest of een ander event.

 Je vertelt ons jouw wensen en wij denken graag met je mee.

Evenementen
Heeft u speciale wensen? Bijvoorbeeld op het gebied van overnachtingen, eten & drinken, vervoer, muziek of entertainment. Bel of mail ons en vertel ons over uw ideale feest, teamuitje of bijeenkomst. We gaan heel graag aan de slag voor je om er een onvergetelijke dag van te maken.

Heeft u speciale wensen? Bijvoorbeeld op het gebied van overnachtingen, eten & drinken, vervoer, muziek of entertainment. Bel of mail ons en vertel ons over uw ideale feest, teamuitje of bijeenkomst. We gaan heel graag aan de slag voor je om er een onvergetelijke dag van te maken.
Wij treden graag voor je op als event makelaar. Zo brengen wij vraag en aanbod bij elkaar.

Bruiloft
Ben je op zoek naar een sfeervolle locatie in Dordrecht voor jullie bruiloftsfeest? 
Je wilt weten wat er binnen jullie budget allemaal mogelijk is?
De locatie voor je bruiloft moet al ver van te voren besproken worden. Door alle informatie die wij hebben van diverse locaties kunnen wij je helpen om de juiste beslissing te nemen.  
Wij nemen je de zorg uit handen en zorgen ervoor dat je een droomfeest hebt op de perfecte locatie in Dordrecht.

Catering
Is de catering niet goed, dan is je evenement niet geslaagd. Erica Events werkt samen met de beste cateraars van Dordrecht.

Eten & drinken
Een gezellig dagje weg maak je compleet met lekker eten & drinken.
Erica Events werkt samen met veel bedrijven in Dordrecht. Of het nu gaat om een knus klein café, een sfeervol restaurant, of een ruime eventzaal.

Wat kunnen wij je zoal bieden?
- heerlijk ontbijten en lunchen
- een feestelijk ontvangst
- een smakelijke barbecue
- gezellig borrelen
- diners en buffetten

Feest
Een feest geven en hiervoor Erica Events inschakelen. Het lijkt duurder, maar uiteindelijk blijkt het vaak goedkoper te zijn. 
Door bepaalde adviezen maken mensen betere en financieel betere beslissingen. Erica Events kan het feest vaak voor een lagere prijs inkopen, omdat wij goed onderhandeld hebben.
Je wilt een feest geven en weet niet goed waar te beginnen in Dordrecht?
 Wij hebben alle locaties en mogelijkheden op een rijtje. Of je nu een locatie zoekt voor 20 of voor 1000 personen, wij helpen je graag!

 Je geeft aan ons jouw wensen door en samen kijken we naar de mogelijkheden.
 Wij zorgen ervoor dat je er geen omkijken meer naar hebt.

Groepsuitje
Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest, wij stellen graag een uitje op maat voor je samen

Maatwerk
Wij maken graag een bruiloft, vrijgezellenfeest, teamuitje of ander event op maat voor je.