Trouwlocaties/ feestzalen Gasterhoon Groep


Op zoek naar een leuke feestlocatie voor jullie bruiloft.
Kijk eens op onderstaande pagina's en maak een afspraak bij de lcoatie.
 

Het Kasteel van Rhoon
Het Kasteel van Rhoon heeft in haar vorstelijke ambiance maar liefst zeven sfeervolle kasteelzalen voor al uw zakelijke én particuliere evenementen. Het prachtige Kasteel van Rhoon is dé toplocatie in onze regio en biedt volop mogelijkheden voor de meest uiteenlopende evenementen en bijzondere gebeurtenissen. Voor zowel zakelijk als particulier biedt het Kasteel plaats aan gezelschappen van 10 tot 600 personen. Meesterkok Aart van den Hoek staat garant voor culinair genieten op topniveau!

www.hetkasteelvanrhoon.nl

 

Het Wapen van Rhoon
Het Wapen van Rhoon is een informele en gezellige ambiance met veel mogelijkheden: restaurant/brasseriehotelterraseetcafé. In de Brasserie kun je terecht voor een gezellige lunch of heerlijk diner. Op de eerste verdieping liggen tien moderne hotelkamers, waar je overnacht voor zeer vriendelijke tarieven. De ruimtes in het Wapen zijn ook exclusief te reserveren voor gezelschappen van 10 tot 125 personen

www.hetwapenvanrhoon.nl

 

Bellevue Groothoofd
Op de mooiste plek van Dordrecht, op de kade waar drie rivieren samenkomen, staat het bekende, monumentale pand Bellevue. Het exterieur van Bellevue Groothoofd hotel culinair is volledig in oude glorie hersteld en deels aangepast. Voor het compleet vernieuwde interieur komt u ogen te kort. Trendy en modern, bijzonder stijlvol en gezellig.

 

Bellevue Groothoofd beschikt over twee mooie Rivierzalen (De Noord / Oude Maas en De Beneden Merwede), waar u zowel zakelijk als privé terecht kunt voor een feest, diner, receptie, vergadering of borrel: bij Bellevue Groothoofd is alles mogelijk! Met kleinere gezelschappen kunt u gebruik maken van private dining Salon Nuit, een luxe ingerichte ruimte die grenst aan Restaurant Blanc.

www.bellevuegroothoofd.nl

 

Art & Dining
Art & Dining beschikt niet alleen over een gezellig restaurant waar je terecht kunt  voor lekker eten van de kleine of grote kaart, maar is ook zeer geschikt voor grote groepen en huwelijken. Wilt u een familie- of bedrijfsfeest, high tea, seminar, workshop, receptie, vergadering, presentatie of congres organiseren? Art & Dining biedt verschillende zalen aan voor groepen tot wel 800 personen.

www.art-dining.nl

 

De Poort van Dordt
De Poort van Dordt is gevestigd in één van de mooiste gebouwen van Dordrecht: de Groothoofdspoort, de stadspoort uit de veertiende eeuw, die na een verbouwing in 1618 haar renaissance-kenmerken kreeg.

De Brasserie is het bruisend centrum van De Poort van Dordt. Hier ben je de hele dag welkom om gezellig te genieten van eten en drinken; op de kaart vind je gerechten uit de Hollandse keuken, eerlijk en heerlijk. Op de tweede verdieping in De Poort van Dordt vind je de sfeervolle VIP Lounge. Naast de Groothoofdspoort is Wijnbar ’t Verloren Hart gevestigd: zo’n gezellig café vind je het nergens! U bent van harte welkom!
www.depoortvandordt.nlNaar het overzicht