Present & Balloons

Kom kennis maken met Present & Balloons op de trouwbeurs van 21 januari 2017 in Art & Dining in Dordrecht

Present & Balloons
Voor unieke styling en ballondecoraties van uw feest.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van een beleving en het creëren van mooie herinneringen die u lang bij zullen blijven. Een feest om nooit meer te vergeten.

Uniek is de manier waarop wij naar de styling van een feest kijken. Iedere gelegenheid is bijzonder omdat deze voortkomt uit de specifieke wensen van de klant. Wij leveren een stylingconcept door goed naar uw wensen te luisteren.

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij voor exclusieve totaal-styling zorgen, van het leveren van één ballonpilaar tot de uitvoering van een heel stylingsplan. Maar het is ook mogelijk om de besproken decoraties van ons af te nemen en hiermee zelf de locatie aan te kleden.

Denkt u aan mooie vintage en retro meubels en voorwerpen voor bijvoorbeeld een caketable, of als achtergrond van een fotoshoot. Ballondecoraties, en andere stylingsproducten zoals bv. lopers, pompoms en lampionnen. Maar ook een bamboe trouwprieel met mooie doeken.

Doordat wij samenwerken met verschillende partners op het gebied van licht & geluid, bloemstyling en catering kunnen wij een zo compleet mogelijke beleving neerzetten.

Van een feestje in de huiskamer, een besloten feestje in een kleine zaal, tot de styling van bv. Een grote bruiloft. Maar ook een bedrijfsfeest of borrel, thema feesten, babyshower of sweet 16 party’s behoren tot de mogelijkheden.

Trouwbeurs Dordrecht
Museumrestaurant Art & Dining
Museumstraat  38
Dordrecht
21 januari van 12.00 - tot 17.00 uur

 

De toegang is gratis!Naar het overzicht