Creatief Gastenboek

Creativiteit op uw bruiloft?

Een uniek samenzijn kunstzinnig vastgelegd door uw gasten

De Kleiduifjes maken met al uw genodigden een feestelijk keramisch kunstwerk. Met een mobiel atelier komen de Kleiduifjes bij u op locatie. Dit is voorzien van: materialen en inspiratie op de kar tot een werkplek en de mogelijkheid om je handen te wassen na het kleien.

Hoe werkt het?
Alle genodigden krijgen een bolletje klei. Hiervan wordt een gelukswens voor het bruidspaar gemaakt in de vorm van een klein beeldje. Van al deze beeldjes wordt live, op locatie door een professioneel beeldend kunstenaar, een kunstwerk samengesteld. Het uiteindelijke beeld zal in het atelier van de kunstenaar worden gedroogd, afgebakken en geglazuurd in een keramiekoven. De kleur van het glazuur kan in overleg worden bepaald. Het uiteindelijke resultaat is als een geluks-monument voor het huwelijk.

Creatief Gastenboek
Er wordt ook een bijzonder foto-gastenboek door de Kleiduifjes gemaakt. Alle genodigden worden apart met hun kunstwerkje gefotografeerd, hun bijbehorende gelukswens wordt genoteerd. Van de portretten en gelukswensen wordt een boek gemaakt. Het bruidspaar kan later aan de hand van het boek terugvinden wie welk beeldje heeft gemaakt in het kunstwerk en welke wens daarbij hoort.

Creativiteit werkt verbindend
Door de genodigden een gelukswens voor het bruidspaar te laten boetseren, komt er een diepere verbinding tot stand met deze unieke gebeurtenis. Dit moment van creativiteit zorgt voor een open en ongedwongen sfeer. Het is een goede ijsbreker om uw gasten, op een speelse manier, met elkaar kennis te laten maken én creatief bezig te laten zijn. Mensen zijn nieuwsgierig naar wat anderen hebben gemaakt en naar de wens die bij het kunstwerkje hoort.

Wat leveren wij?

  • keramisch kunstwerk
  • foto-gastenboek
  • creatieve activiteit op uw trouwdag
  • creatief entertainment op locatie
  • materiaal voor het kunstwerk en een mobiel atelier
  • draaischijfje voor het kunstwerk

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 Naar het overzicht